Echipa noastra

Firma noastra a fost creata de un grup de cercetatori, care au o experienta profesionala notabila in sectorul primar al metalurgiei si in Cercetare-Dezvoltare. Partenerii care asigura Managementul si Strategia de Dezvoltare a companiei in prezent sunt:

Dr.ing. Demi Perparim - MANAGER
Cercetator principal & PM

Expertiza in domeniile urmatoare: materie prima, Brichetare - Aglomerare – Peletizare - Proces de Furnale, Otelarie electrica, reciclarea deseurilor, slamelor si prafuri feroase ferrous, modelare–optimizare proceselor metalurgice, mineralogy sintetica, proiectare instalatiilor pilot si industrial de aglomerare si peletizare etc.
32 ani experienta
Autor a multor lucrari de cercetare si publicatii etc.
Cunoscator de limbi: Engleza, Rusa, Franceza, Romana, Albaneza

Carmen Demi Mariana – HR & Strategy manager
Psiholog, Advanced Master Coach NLP & PM.Structural Funds

Expertiza in urmatoarele domenii: Consultanta in Managementul Resurselor Umane, Consultanta si Audit Organizational pentru Resurse Umnae, Procese de Comunicare Organizationala, Facilitare si Training, Team-Buildind, Team-Coaching, Personal Coaching, Executive Coaching, Business Coaching.
Autoare a zeci de articole si lucrari in domeniile de mai sus, publicate in reviste de prestigiu.
Cunoscatoare de limbi: Engleza, Franceza

In present, activitatile de cercetare-dezvoltare, consultanta si coaching sunt derulate impreuna cu o echipa larga de specialisti si experti, cu pregatiri si experiente multiple in domeniile: Cercetare multidisciplinara, Facilitare si Traing, Coaching si Programare Neuro-Lingvistica, Programare Software, Management, Marketing.

©2009 Migral Ltd. | Toate drepturile rezervate. | Flavour by Ovidiu Ionita